Book tid

Teamet bag DANNIEL COIFFURE

PRÆSENTATIONSVIDEO 2023

Danniel Miari

master stylist 

Mød Danniel, den passionerede ejer af Danniel Coiffure. Han er en sand mester inden for frisørfaget med over 15 års erfaring som frisør. Med en passion for det gode håndværk og en stærk lyst til fornyelse har han repræsenteret sin ekspertise ved internationale stævner som VM, Nordiske Mesterskaber og DM. Med konstant opdatering i nye trends og teknikker, er Danniel dedikeret til at levere det bedste indenfor frisørfaget.
Gennem årene har han nærret en dyb drøm om at skabe en unik beauty-salon i Odense, hvor alle skønhedsbehandlinger er samlet under ét tag. Med hans vision og dedikation er Danniel Coiffure blevet en realitet, hvor gæster kan opleve den ultimative skønhedsrejse, der forkæler både krop og sjæl.

Sarah Latif

kosmetolog

Mød Sarah Latif, en dygtig og erfaren kosmetolog, samt ejer af Cocolash - anerkendt skønhedsklinik og kursuscenter. Sarah er engageret i at levere førsteklasses behandlinger og uddannelse igennem mange år i Odense. Hendes passion for branchen og ønsket om at dele sin viden afspejles i hendes dedikation til at tilbyde kurser og uddannelse indenfor skønhedsområdet.Noéla Schmidt

brow stylist

Mød Noéla, en passioneret skønhedsekspert med en dyb forståelse for både indre og ydre skønhed. Med mere end to årtiers erfaring som lægeeksamineret kosmetolog har Noéla senere specialiseret sig som brow stylist og lash lift ekspert. Hendes ekspertise strækker sig også til kosmetisk tatovering, og hun er certificeret af Nikka by art. Udover skønhed er Noéla også uddannet i spiritualisme af Rikke Rasmussen og er yin yoga instruktør. Noéla har en afdeling i Nyborg, Brow & Beauty by Noéla. Oplev skønhed og harmoni med Noéla hos Danniel Coiffure, i vores hyggelige hjørne.

Helena Alicia

JUNIOR STYLIST & ELEV

Mød Helena, vores dygtige elev som er i gang med den 4-årige frisøruddannelse og fultid hos Danniel Coiffure.

Timea Viktória

kosmetolog & SKØNHED

Mød Timea, en erfaren kosmetolog med øje for perfektion. Med over 15 års erfaring som lægeeksamineret kosmetolog og ekspertise inden for hudpleje og vippebehandlinger, er Timea kendt for sin perfektionistiske og personlige tilgang. Specialiseret i ansigtsbehandlinger og vippearbejde som brow lamination, lash lifting og forskellige former for vippeextensions, har hun opnået flere certificeringer og konstant udviklet sine færdigheder. Med en personlig tilgang til hver kunde elsker Timea at opbygge en relation og sikre, at hver enkelt kunde forlader klinikken med et smil på læben og et fejlfrit resultat.
Åbningstider
Mandag Lukket
Tirsdag 9.00 - 14:00
Onsdag 9.00 - 17:30
Torsdag 9.00 - 19:00
Fredag 9.00 - 17:30
Lørdag 8.00 - 14:00
Søndag Lukket
kontakt
Telefonnummer
66 16 25 32
Mail
info@dannielcoiffure.dk
Adresse
Skibhusvej 1
5000 Odense C

CVR 43863355
Følg os
Facebook